Vuntus Vloot heeft zijn basis op de prachtige Vuntus plas.

Als je bij ons aan komt op de haven, proef je meteen de ontspannen en gezellige sfeer. Dit gevoel wil je natuurlijk vasthouden. Daarom zorgen wij ervoor dat we je voorzien van alle informatie en instructies die nodig zijn om met een gerust hart het water op te gaan.

Onze medewerkers kennen het plassengebied als geen ander en kunnen je allerlei tips geven over leuke vaarroutes of restaurantjes waar je aan kunt leggen tijdens het varen.

Ons doel: jullie laten genieten van het prachtige gebied, maar wel zo comfortabel mogelijk.

Over Vuntus Vloot Locatie
Direct een Sloep huren
Direct een Sup huren
Over Vuntus Vloot Varen

Hoe het begon

De prachtige zomer van 2020 bracht veel mensen naar ons plassengebied. Maar niet iedereen heeft de luxe van een eigen boot. Wij vonden dat iedereen met een bootje moet kunnen genieten van de Loosdrechtse plassen. Maar dan wel met een sloep die comfortabel zit! Zo werd ons plan geboren en konden we in het najaar van 2020 al beginnen met het doen van research. Van locatie tot aan leverancier van de sloepen.

We vonden een Nederlandse botenbouwer die open stond voor onze wensen en met ons meedacht. Dit in combinatie met handgemaakte kussensets, maakt dat we met recht trots mogen zijn op onze prachtige boten!

Als locatie kwamen we uit bij Jachthaven de Funtus. Deze jachthaven, waar ook Zeilschool de Vuntus zit, zag de absolute meerwaarde van een botenverhuur.

Na een gezonde samenwerking met alle partijen en hard werken om de puntjes op de ‘i’ te krijgen, konden we in het voorjaar van 2021 van start. Grote dank aan al onze partners en op naar een vruchtbare toekomst.

Nog een leuk weetje! Wij zijn inmiddels ook dealer van de boten, dus mocht u interesse hebben, neem contact op! [email protected]

Updates Over Vuntus Vloot

Juli 2021 De eerste twee verkoopboten zijn de deur uit. De klanten zijn ontzettend blij met de robuuste aluminium sloepen.

Augustus 2021 hebben wij acht prachtige Sups in ontvangst genomen. Hiermee breiden we de diensten die wij aanbieden uit.

Oktober 2021 hebben wij een ex-verhuur boot verkocht wat onze vloot brengt tot 9 stuks.

Maart 2022 We breiden uit! Er zijn zes nieuwe sloepen aan komen varen, onze vloot bestaat nu uit 14 prachtige sloepen. Daarnaast hebben wij een klant blij kunnen maken met een ex-verhuur sloep en houden we op deze manier onze vloot jong, win win!

Jachthaven de Funtus www.funtus.nl

Zeilschool de Vuntus www.vuntus.nl