Vuntus Vloot heeft zijn basis op de prachtige Vuntus plas.

Als je bij ons aan komt op de haven, proef je meteen de ontspannen en gezellige sfeer. Dit gevoel wil je natuurlijk vasthouden. Daarom zorgen wij ervoor dat we je voorzien van alle informatie en instructies die nodig zijn om met een gerust hart het water op te gaan.

Onze medewerkers kennen het plassengebied als geen ander en kunnen je allerlei tips geven over leuke vaarroutes of restaurantjes waar je aan kunt leggen tijdens het varen.

Ons doel: jullie laten genieten van het prachtige gebied, maar wel zo comfortabel mogelijk!

Over Vuntus Vloot Varen

Hoe het begon

De prachtige zomer van 2020 bracht veel mensen naar ons plassengebied. Maar niet iedereen heeft de luxe van een eigen boot. Wij vonden dat iedereen met een bootje moet kunnen genieten van de Loosdrechtse plassen. Maar dan wel met een sloep die comfortabel zit! Zo werd ons plan geboren en konden we in het najaar van 2020 al beginnen met het doen van research. Van locatie tot aan leverancier van de sloepen.

We vonden een Nederlandse botenbouwer die open stond voor onze wensen en met ons meedacht. Dit in combinatie met handgemaakte kussensets, maakt dat we met recht trots mogen zijn op onze prachtige boten!

Als locatie kwamen we uit bij Jachthaven de Funtus. Deze jachthaven, waar ook Zeilschool de Vuntus zit, zag de absolute meerwaarde van een botenverhuur.

Na een gezonde samenwerking met alle partijen en hard werken om de puntjes op de ‘i’ te krijgen, konden we in het voorjaar van 2021 van start. Grote dank aan al onze partners en op naar een vruchtbare toekomst.

Nog een leuk weetje! Wij zijn inmiddels ook dealer van de boten, dus mocht u interesse hebben, neem contact op! [email protected]

Updates Over Vuntus Vloot

Juli 2021 De eerste twee verkoopboten zijn de deur uit. De klanten zijn ontzettend blij met de robuuste aluminium sloepen.

Augustus 2021 hebben wij acht prachtige Sups in ontvangst genomen. Hiermee breiden we de diensten die wij aanbieden uit.

Oktober 2021 hebben wij een ex-verhuur boot verkocht wat onze vloot brengt tot 9 stuks.

Maart 2022 We breiden uit! Er zijn zes nieuwe sloepen aan komen varen, onze vloot bestaat nu uit 14 prachtige sloepen. Daarnaast hebben wij een klant blij kunnen maken met een ex-verhuur sloep en houden we op deze manier onze vloot jong, win win!

Januari 2023
We hebben weer een klant blij kunnen maken met twee van onze 6 persoons ex-verhuur sloepen. De teller staat dus nu op 12 sloepen!

Februari 2023
Tijdens de start van het bedrijf zijn wij ontzettend geholpen door een bevriende programmeur in het ontwikkelen van het boekingssysteem. Wij zijn hem daar 1000X dankbaar voor en jullie ook hopelijk.
Nu is alleen de tijd gekomen dat wij overgaan op een nieuw systeem. Dit systeem moet jullie nog beter tot dienst gaan zijn. Van comfortabel boeken tot comfortabel varen!

Maart 2023
We hebben leuk nieuws! We breiden weer uit in boten, Sups en diensten! Gefaseerd gaan wij 4 nieuwe 6 persoons sloepen aan de vloot toevoegen. Daarnaast zijn we heel blij te melden dat er ook een grote sloep aan komt. Hierdoor kunnen we ook groepen tm 10 personen van dienst zijn! Daarnaast is het Suppen jullie zo goed bevallen dat we er daar ook nog eens 8 stuks bij toevoegen. De Sups en sloepen teller staat dan op 16 Sups en 17 Sloepen.
Op naar een mooi seizoen!

April-September 2023
We hebben weer aantal klanten erg blij kunnen maken met de aankoop van een van onze verhuur sloepen. Zodoende staat onze teller nu op 15 sloepen en 16 sups!

December 2023
We hebben weer een klant blij kunnen maken met de aankoop van een van onze 6 persoons verhuur sloepen. Onze teller staat op nu op 14 sloepen en 16 sups!

Partners:
Jachthaven de Funtus www.funtus.nl
Zeilschool de Vuntus www.vuntus.nl
Lets-Book www.lets-book.com
Aluship www.aluship.nl
Pimterest www.pimterest.nl