Sup of Sloep huren in Loosdrecht?

Zorgeloos genieten op het water begint bij ons!

Markus Pos

ONZE

Onze vloot bestaat uit 14 prachtige, stoere aluminium sloepen van oer-Hollands fabrikaat en 7 Sups!

 • Prettige service met goede tip qua locatie. Hele mooie en rustige omgeving en dat op zo’n warme zomerse dag. Aan te raden!

  thumb Germaine Doop
  augustus 13, 2022

  Was erg leuk,suppen was voor ons de eerste keer, aardige ontvangst en zeker voor herhaling vatbaar .

  thumb Martijn Haringman
  augustus 13, 2022
 • We hadden een sup gehuurd 10 aug. weinig ervaring maar goede uitleg gekregen van personeel. Leuke ervaring en super service

  thumb Patrick Hoeben
  augustus 11, 2022

  Heerlijk avondje gesupt. Al eerder een bootje gehuurd bij de Vuntusvloot en je krijgt dezelfde goede uitleg en service. Relaxte jongens, materiaal prima in orde en voor de prijs zeker een aanrader!

  thumb Eric Z
  augustus 11, 2022
 • Onze ervaring met Vuntus Vloot is zeer geslaagd! We werden hartelijk ontvangen en kregen een duidelijke uitleg over de boot en omgeving. De boot zag er netjes uit en is gemakkelijk te besturen. We hebben een heerlijke middag gehad, dus komen hier zeker nog eens terug!

  thumb Marloes Blokker
  augustus 11, 2022

  Heerlijk dagje op het water gehad. Mooie boot tegen een goed tarief. Leuke vaar routes. Vriendelijk personeel. Aanrader .... Zeker voor herhaling vatbaar.

  thumb Natasha de Witte
  augustus 10, 2022
 • Weer een topdag gehad! Vriendelijk personeel en een heerlijke boot om mee te varen! Leuk en groot vaargebied waar je aan 1 dag varen niet genoeg aan hebt! Wij komen zeker snel weer terug!

  thumb Yvonne Vermeeren
  augustus 9, 2022

  Mooie boot, tegen een goed tarief! Heel vriendelijk ontvangen en opweg geholpen. Prachtig meer en heerlijk rondgevaren. Wij komen zeker nog een keer terug.

  thumb Reinald Dijkstra
  augustus 1, 2022
 • Super mooie fijne boten. Personeel verteld veel over de plassen en er zijn leuke vaarroutes. Al met al super!

  thumb jorien van gend
  augustus 1, 2022

  Duidelijke website, gemakkelijk reservering gemaakt en snel een bevestiging ontvangen. Boot prima in orde en comfortabel. Aanrader, zeker voor herhaling vatbaar!

  thumb Martijn Klaver
  juli 11, 2022
 • Fijne boot, heel vriendelijk personeel

  thumb Carolien van Brakel
  juli 10, 2022

  Wat een geslaagde dag met een heerlijk bootje van de Vuntus Vloot

  thumb Anouk Fischer
  juli 9, 2022
 • Mooie schone boot. Hondje mocht mee,mits op eigen kleed. Was fijn. Actieradius is groot. Van vuntus naar stille plas via de 1e en 5e plas gevaren in een half dagdeel. Niet op volle kracgt maar gewoon relaxed. Je hoeft dus niet per se een boot op de grote plas te huren.met deze zie je ook alles. Volgende keer weer en voor degene die nog moeten....fijne vaart.

  thumb Pat Bock
  mei 18, 2022

  Heerlijk dagje gevaren, super dat de hond mee mocht!

  thumb Gertjan V.d.meij
  mei 3, 2022
 • Heerlijke dag. Goede uitleg . Was Super

  thumb Frank van Pelt
  april 18, 2022

  Top boten met goede en duidelijke uitleg. Het personeel is vriendelijk. De plek Loosdrecht is ook perfect om te gaan varen. Al met al de perfecte bootverhuurders!

  thumb Erben Krook
  april 17, 2022
 • Ook dit jaar weer een Vuntus Vloot boot gehuurd en het was weer top! Super goede service en een fijne boot op mee te varen. Mega aanrader!

  thumb Esther Schot
  april 17, 2022

  Superfijne trendy stoere boot met comfortabele kussens en goede route info. Gastvrije ontvangst en hulp bij het instappen. Kortom, een aanrader!

  thumb Madelon
  oktober 5, 2021
 • Fijne en duidelijke uitleg over de boot. Genoeg ruimte met prettige kussens op de banken. QR code voor een spotify lijst te openen en duidelijke kaart om je route te bepalen. Erg tevreden!

  thumb Vincent Bas
  oktober 5, 2021

  Super leuk gevaren, goede boot en vriendelijke mensen. Door het weer moesten we iets eerder terug. Er werd ons zonder vragen gewoon een uur minder in rekening gebracht. Top

  thumb Edwin Muylaert
  oktober 5, 2021